Työmaakoppi

Työmaakoppi on alkavan rakennustyömaan ensimmäisiä suurempia hankintoja. Tarjolla on valmiita tilaelementtejä, joista sitten työmaan valmistuttua hankkiudutaan eroon. Näin ei tarvitse olla, vaan työmaakoppi voi olla pihapiirin ensimmäinen pysyvä rakennus, joka palvelee uusia asukkaita pihavarastona tai aittana vielä vuosikymmeniä.

Hirsilato on kätevä ja taloudellinen ratkaisu työmaakopiksi. Seinähirret voidaan toimittaa ns. raot kiinni, jolloin latomalla saadaan aikaan säänkestävä ja murtovarma umpiseinä. Pakettiin kuuluu lukittava ovi ja tarvittaessa myös ikkuna työmaakopin taukotilaa varten.

Hirsikehistä ladottu työmaakoppi istuu suomalaiseen maisemaan luontevasti. Sen voi rakentaa suoraan omalle paikalleen tai myöhemmin helposti purkaa ja siirtää uuteen paikkaan. Työmaakopin hirret eivät tarvitse pintakäsittelyä vaan ne harmaantuvat ja saavuttavat aikaa ja säätä kestävän lopullisen ulkonäkönsä sellaisenaan.

Työmaakopin toimituspaketit

Työmaakopin voi tilata kehikkona, rakenneosina tai valmiiksi pystytettynä. Kuten kaikkien rakennusten, myös työmaakopin pitkän iän salaisuus on perustukset ja vettä pitävä katto.

Työmaakopin kehikko on helppo pystyttää. Jos rakentajalla on aikaa ja tarvikkeita, sen voi tehdä itse haluamallaan varustelulla. Ladottu rakenne toimii sellaisenaan, sitä on myös myöhemmin helppo muunnella aukottamalla tai sisustamalla.

Rakenneosina toimitettuna paketti sisältää kaikki tarpeelliset työmaakopin osat lattiasta kattoon määrämittaan leikattuna. Ratkaisu säästää aikaa ja saattaa työmaakopin käyttöön nopeasti. Valmisosilla työmaakoppi tulee varustettua yksin tein tulevan jatkokäytön vaatimalle tasolle.

Joskus oma aika ja energia on parasta suunnata varsinaiseen rakennuskohteeseen. Tällöin työmaakoppi kannattaa tilata avaimet käteen -toimituksena. Kun paikka on katsottuna, valmistaja huolehtii työmaakopin pystyttämisestä ja ympäristön siistimisestä käyttökuntoon saakka. Pystytys tapahtuu nopeasti ja työmaakoppi voidaan ottaa välittömästi käyttöön.

Unohda rumat ja rujot kontit. Valitse tontillesi alusta asti kaunis ja käytännöllinen hirsiladottu työmaakoppi, jolla on pitkä elinkaari pihapiirissäsi. Tutustu esimerkkikuviin ja tilaa oma työmaakoppi sinulle parhaiten sopivilla mitoilla sekä toimitustavalla.

Esimerkkikokoja:

2,3 x 2,7 m (6,2 m2)
2,7 x 3,0 m (8,1 m2)
3,0 x 3,5 m (10,5 m2)

Kysy tarjous sinulle sopivasta mallista ja toimitussisällöstä!